Valikko Sulje

KEHONKOOSTUMUSANALYYSI

Kehonkoostumusanalyysissä mitataan rasvan ja lihasten määrää kehossa. Lisäksi laite arvioi luun massaa, terveydelle erityisen haitallisen sisäelinrasvan määrää sekä lepoaineenvaihdunnan kalorinkulutusta.

Mittaus kertoo, paljonko kehossasi on rasvaa ja lihaksia. Näin voit tehdä tarvittaessa muutoksia harjoitteluusi tai ruokavalioosi.  Laite selvittää myös päivittäisen lepoenergiankulutuksesi, jotta voit arvioida energiantarvettasi. Ensimmäinen mittaus voi olla juuri se motivaatioruiske, minkä tarvitset kuntoilun tehostamiseen tai ruokavalioremonttiin. Uusintamittauksilla voit seurata harjoittelun vaikutuksia em. tekijöihin. Mittaustulos saadaan yhdessä minuutissa ja tulokset tulkitaan selkeältä tulosraportilta, jonka asiakas saa mukaansa.

Mittaustuloksista löytyvät kehon arvot seuraavista:

  • Paino
  • Kehon rasvaprosentti
  • Luustolihasprosentti
  • Kehon rasvaprosentin ja luustolihasprosentin luokitus
  • Perusaineenvaihdunta (kcal)
  • Kehon painoindeksi (BMI)
  • Sisäelinten rasvamäärä

 

Kenelle mittaus soveltuu?
Mittaus on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat tietää kehonkoostumuksensa  ja  ovat kiinnostuneita kehonkoostumukseen liittyvien terveysriskiensä arvioinnista. Mittaus sopii myös harjoittelun ja ruokavalion aiheuttamien muutosten seurantaan, jos tavoitteenasi on kiinteytyä, laihduttaa tai kasvattaa lihasmassaa. Testi on myös erinomainen motivointikeino liikuntaa aloitteleville tai painonpudotuksen seurantaan.  

Onko mittaus turvallinen?
Mittaus on täysin turvallinen. Ainoastaan henkilöiden, joilla on sydämentahdistin ei tule tehdä mittausta. Myöskään raskaana oleville, mittausta ei kannata tehdä, sillä ennustusyhtälöt eivät huomioi raskausajan aiheuttamia muutoksia elimistössä ja mittaustulos vääristyy.
Kehonkoostumusanalyysin hinta on 15 €

Soita ja varaa aika!